Në këtë moment, Fjalor Hmong - Anglisht ka një numër prej 1,651 fjalët në hmong si 10,073 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 669,513 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 3,549 sot.
Tags: Fjalor Hmong - Anglisht, Hmong, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Hmong, shërbimin e përkthimit Hmong - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatehmong.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0187 / 0.0099 (18)
Mbrapsht në krye